14. oktober 2014

Meieriet Kultursenter mottok 773.718 kroner fra Lofotprodukt

I forbindelse med Lofotprodukts 20 årsjubileum ble det arrangert en konsert der inntektene gikk til Meieriet kultursenter. Konserten innbrakte 273.718 kroner og sammen med en gave på kr 500.000 fra Lofotprodukts eier, Kverva AS, kunne administrerende direktør Sigvald Rist overrekke 773.718 kroner til Meieriet kultursenter.

meieripengerBilde: Lofotposten. F.v. Administrerende direktør Sigvald Rist og fungerende ordfører Elisabeth Holand

Rist fortalte formannskapet om hvorfor de valgte å støtte Meieriet kultursenter. Han var imponert over det som er realisert i bygget som tidligere var produskjonslokaler for Lofotprodukt AS.

–Det er viktig at ungdom som ikke er idrettsinteressert får et godt tilbud i kommunen og det er jeg sikker på at de får her. Lofotprodukt AS hadde en flott ungdomstid her i dette bygget, og det var her vi ble voksen.

Pengene er øremerket lydutstyr, og inkludert summen kommunen har budsjettert med har kultursenteret nå godt over én million å rutte med.

– Dette gjør at vi kan kjøpe utstyr til en mye bedre kvalitet og det er helt supert, sier en meget glad prosjektleder Jann Magne Kastnes.

 

Bookmark and Share