19. september 2018

NYHET! Lofoten lanserer Proburger – og frir til kostholdsinteresserte folk som er glad i trening!

Etter mye fokus i media på fallende sjømatkonsumt blant de yngre, har Lofoten utviklet en helt ny serie med ekstra proteinrike fiskeburgere. Proburger er designet for å møte den økende interessen for kosthold og trening hos yngre målgrupper.  Med den nye Proburgeren setter Lofoten fiskeburgere på kartet som en fantastisk proteinkilde, og ikke minst; som et kjapt og enkelt måltid som smaker herlig.

Proburger er laget med renskåret fiskefilet og et patentert fiskeproteinet som tas raskt opp i kroppen. Inntaket korter ned restitusjonstiden etter trening og fysisk aktivitet. Proburger gir deg med andre ord akkurat det du trenger for å fylle på med riktige byggeklosser, og er med på å dekke kroppens ukentlige behov for fisk.

Proteintilskuddet kommer i tillegg til burgernes naturlige høye proteininnhold som følger av den høye andelen fisk i burgerne. Proburger er i tillegg rik på omega-3 og jod, noe som er viktige næringsstoffer for kroppen. Lofoten Proburger er med andre ord en skikkelig gladnyhet for forbrukere som er opptatt av mat og helse. Og selvsagt smaker de utrolig godt!

Proburger lanseres i 2 smaksvarianter:

  • Cheese & Bacon
  • Spicy Chili
Bookmark and Share