Grillet fiskeburger med sjalottløk- og estragondressing

Dressing med estragon og sjalottløk er perfekt tilbehør til fiskeburger.

Porsjoner
3-4 porsjoner
Tidsbruk
5 min
  • Gni litt olivenolje på burgerbrødene og grill dem slik at de får et fint utseende og en god, grillet smak. Fiskeburgerne grilles på hver side til de har fått en fin skorpe. Legg deretter burgerne på en kaldere del av grillen slik at de blir gjennomvarme uten å bli for mye grillet. Dette tar cirka 5 minutter på en normalt varm grill.
  • Bland sammen alle ingrediensene til dressingen i en liten skål og smak til med salt og grovkvernet svart pepper. En klype sukker i gjør dressingen enda bedre, men det er valgfritt.
  • Dander salaten og den syltede paprikaen på brødet, legg en solid skje med dressing på salaten før det er fiskeburgeren sin tur. Topp fiskeburgeren med mer av den gode sjalottløk- og estragondressingen og det varme brødet.