Fiskekaker med juniorpasta og hjemmelaget ketchup

Med hjemmelaget ketchup og fiskekaker med 80 % fisk blir dette fort favorittretten for de små!

Porsjoner
4 porsjoner
Tidsbruk
45 min
  • Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
  • .
  • Lynketchup:
  • Stek løken, hvitløken og ingefæren i olivenolje.
  • Hell på tomatboksen og mikse sammen med en stavmikser.
  • Ha i sukker, eddik, pepper og salt og kok ned til det tykner, cirka halvparten.
  • Ønsker du en mer krydret ketchup kan du ha i en klype malt koriander, malt kanel og chilipulver.
  • .
  • Skjær brokolien ned i små dusker.
  • Kok disse i lettsaltet vann i cirka 2 minutter.
  • Hell av vannet og ha på noen dråper olivenolje.
  • Dryss brocolien rundt på den kokte pastaen.
  • Dander med basilikumblader og småtomater delt i to.