Krabbeklo pasta – Lofoten

Lofoten Krabbeklør med pasta - nydelig middag!
Oppskrift fra www.hitramat.no

Porsjoner
2 porsjoner
Tidsbruk
30 min
  • Begynn med å banke krabbeklørne lett. Dette for at sausen skal kunne trekke litt inn i klørne.
  • Hakk opp hvitløk og sjalottløk og stek det i en panne. Tilsett buljong og vin og la det koke ned til halvparten.
  • Tilsett pepper. Smak på sausen, og dersom du føler den mangler syrlighet, kan det tilsettes litt lime.
  • Kok pastaen, men la den ikke koke helt ferdig i vannet. Tøm ut vannet. La den sluttkoke i 2-3 minutter i sausen.
  • Etter at pastaen er ferdigkokt, tas pannen av kokeplaten, krabbeklørne vendes inn
  • i pastaen og varmes forsiktig.
  • Til slutt hakkes persille og strøs over pastaen.