86 % Grov Fiskeburger med torsk og hyse med ratatouille

Lofoten fiskeburger med torsk og hyse passer perfekt i denne ratatoilli-retten. Men du kan godt velge den fiskeburgeren du liker best.

Porsjoner
4 porsjoner
Tidsbruk
40 min
  • Varm fiskeburgeren i panne med smør. Bruk moderat varme slik at smøret ikke svir seg.
  • Skjær opp tomat, squash og auberginne i en halv centimeter tykke skiver.
  • Legg disse i brosteinmønster i en ildfast form.
  • Hakk hvitløksfeddet og bland det i olivenoljen.
  • Hell deretter olivenoljen over grønnsakene og salte og peppre.
  • Sett formen i ovnen i ca 25 minutter på 200 grader. Nå bakes grønnsakene ferdig, og de blir saftige med en god, stekt skorpe på toppen.
  • Dryss over sorte oliven hvis du liker det, olivenolje og litt friske urter.