Storhusholdning

Vi ønsker å være kokkens førstevalg innen bearbeidet fisk og sjømat og vektlegger kvalitet, mangfold og inspirasjon. For å kunne være totalleverandør av bearbeidet fisk og sjømat til din virksomhet har Lofotprodukt et bredt sortiment, emballert i forpakningsstørrelser som er tilpasset storkjøkkenets behov. Vårt mål er å kunne tilby den beste kvaliteten av bearbeidet fisk (farseprodukter/fiskemat som f.eks. fiskekaker, fiskeboller, fiskeburgere), røkt og gravet fiskepålegg og ferskfryst fiskefilet.

Ved vår nye og moderne fabrikk på Leknes i Lofoten har vi laboratorium for kvalitetskontroll og prøvekjøkken for produktutvikling. I tett samarbeid med en dyktig kokk med bakgrunn fra Kulinarisk Akademi arbeider vi kontinuerlig med utvikling av nye produkter og resepter, slik at vi kan tilpasse sortimentet etter våre kunders ønsker og behov.

Vi har tatt vare på de beste oppskriftene utviklet langs kysten av Nord-Norge gjennom generasjoner, slik at dine gjester fortsatt kan nyte den gode smaken av tradisjonell fiskemat. I våre «hjemmelagde» bearbeidede produkter benytter vi kun renskåret, fersk fiskefilet fra havområdene som omkranser Lofoten, og naturlige råvarer som melk, smør, potetmel og krydder fungerer som bindemiddel og smaksforsterkere. Alle produktene har et meget høyt fiskeinnhold, for en utsøkt smaksopplevelse.

Våre røkte produkter er tørrsaltet og einerrøkt på tradisjonsrikt vis, basert på de samme prinsipper for røyking som vi kjenner til helt tilbake til vikingtiden. Vår erfaring er at gode naturlige råvarer og tradisjonell tilberedning gir det beste resultatet. Vi benytter derfor ingen kunstige tilsetningsstoffer.

Vårt mål er å være en partner for våre kunder. Spør oss gjerne om råd og ideer i forbindelse med menyvalg, aktiviteter, kalkulasjoner og lignende. Vi ønsker å bidra til å gjøre måltidet til en opplevelse for gjesten din.

Filtrer på Produkt