20. juni 2014

Lofotprodukt feirer 10 nye fagbrev!

I samarbeid med OPUS Lofoten har ti av Lofotprodukts ansatte det siste året studert industriell matproduksjon. Studiet har bestått av sju helgesamlinger, der de ansatte har hatt teoretisk opplæring. I tillegg har studiet innholdt praktisk opplæring med oppgaveskriving og en teoretisk fageksamen. Studieåret ble denne uken avsluttet med en praktisk fageksamen der samtlige besto, ni av ti med meget god som karakter.

– Det er viktig å satse på fagbrevutdannelse av våre ansatte, da dette vil sikre trygg mat, kvalitet og en generell forståelse av faget hos den enkelte. Dette skaper også en stolthet for faget, som vil føre til riktig fokus, bedre rekruttering og arbeidsmiljø i fabrikken, sier fabrikksjef Rune Nilssen og legger til at han er meget stolt av innsatsen til de enkelte.

Vi gratulerer!

Fagbrev

Fra venstre: Ratchanee Kristiansen, Monica Sandholm, Ratree Kaspersen, Yvonne Olsen, Remi Eltoft, Nina Johansen, Åshild Larsen, Bengt Ingebrigtsen og Stian Eltoft. Ernst-Magnus Johansen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Bookmark and Share