Om oss

Lofotprodukt AS er en sjømatprodusent som ble etablert i 1994. Vi er i dag ca. 150 ansatte med solid kompetanse og erfaring.

  • Visste du at?

    Lofoten ble Årets Mat- og Drikkeprodusent 2013

Bedriften har opplevd en eventyrlig vekst det siste tiåret. Fra å være en lokal produsent med en omsetning på knappe 35 millioner kroner i 2001, er produktene våre i dag å finne i butikkhyller og kjøledisker i alle landets kommuner, og vi nådde i 2013 en omsetning på 312 millioner kroner.

Aktiv satsing på kvalitet, design, produktutvikling og salgsarbeid med smaksdemonstrasjoner i butikk har vært sentralt for vår vekst. Vårt mål er å være i førersetet innen sjømatkategorien, og vi ønsker å tilby forbrukere produktkonsepter og emballasjeløsninger tilpasset stadig skiftende behov.

I 2003 gjennomførte vi et omfattende designprogram hvor varemerket «Lofot-delikatesser» ble endret til «Lofoten». Formålet var å spille på de positive verdiene knyttet til fisk og fiskeforedling som ligger i begrepet Lofoten, samt å tydeliggjøre kvaliteten og bredden i vårt varesortiment. Høsten 2009 mottok Lofotprodukt den prestisjetunge prisen Design Effekt Grand Prix som en følge av dette arbeidet.

I 2013 ble Lofotprodukt kåret til Årets mat- og drikkeprodusent av NHO, og Årets sjømatbedrift av Intrafish og Fiskeribladet Fiskaren.