Hjemmelagde fiskeboller med en vri – stekte med thaigrønnsaker og nudler

Prøv Lofoten hjemmelagde fiskeboller med en asiatisk vri. En enkel, annerledes og veldig godt rett!

Porsjoner
4 porsjoner
Tidsbruk
20 min
  • Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  • Kutt opp vårløk, kinakål og halvparten av sukkerertene i passende biter.
  • Lag woksaus ved å røre sammen soyasaus, limejuice, fiskesaus (nam pla) og honning. Tilsett revet fersk ingefær, sesamfrø, finhakket chili og koriander og rør alt sammen.
  • Varm olje og stek grønnsakene i ca. 5 minutter
  • Tilsett de kokte nudlene og woksausen og la det trekke i et par minutter.
  • Stek fiskebollene gylne i olje, ca. 8 minutter.
  • Skjær agurk og resten av sukkerertene i biter og server ved siden av.